+49 160 938 570 90

Transporti i Kufomave nga Zvicrra

Transport i Kufomave, transport kufome, transport kufomash, gjenaze, Hoxhe, kompani per kufoma, kompani per bartjen e kufomave nga evropa, bartje kufomash, bartja e kufomave nga evropa, transport kufomash nga Diaspora, bartje e xhenaze nga evropa per ne v
Transporti i Kufomave

Nga gjitha Kantonet e Zvicrrër si dhe në Bashkpunim me Bashkësin Islame në Zvicërr organizojm bartjen e Kufomave për në të gjitha rajonet e banuara me shqipëtar.

 

KANTONET E ZVICRRËS NGA E BËJM BARTJEN E KUFOMAVE PËR NË VENDLINDJE

 • Aargau
 • Appenzell Ausserrhoden
 • Appenzell Innerrhoden
 • Basel-Land
 • Basel-Stadt
 • Bern
 • Fribourg
 • Freiburg
 • Genève
 • Glarus
 • Graubünden
 • Jura
 • Luzern
 • Neuchâtel
 • Nidwalden
 • Obwalden
 • St.Gallen
 • Schaffhausen
 • Schwyz
 • Solothurn
 • Thurgau
 • Ticino
 • Uri
 • Vaud
 • Valais
 • Zug
 • Zürich
Transport i Kufomave, transport kufome, transport kufomash, gjenaze, Hoxhe, kompani per kufoma, kompani per bartjen e kufomave nga evropa, bartje kufomash, bartja e kufomave nga evropa, transport kufomash nga Diaspora, bartje e xhenaze nga evropa per ne v
Transporti i Kufomave