+49 160 938 570 90

Transporti i Kufomave

Transport i Kufomave, transport kufome, transport kufomash, gjenaze, Hoxhe, kompani per kufoma, kompani per bartjen e kufomave nga evropa, bartje kufomash, bartja e kufomave nga evropa, transport kufomash nga Diaspora, bartje e xhenaze nga evropa per ne v
Transporti i Kufomave

Transporti i kufomave me përvoj 20 vjeqare

Rreth nesh

Ndërmarrja Ngushllimi është për disa breza në këtë sektor, vepronë dhe garanton seriozitet, besueshmëri, profesionalizëm dhe maturi. Ne ofrojmë një shërbim profesional për klientët tanë, sipas nevojës dhe në çdo shkallë. Personeli ynë është i kualifikuar dhe i trajnuar  për çdo fazë në procesin e bartjes së kufomës dhe ceremonin e varrimit. 

Transporti i Kufomave nga e gjithë Europa për në Vendlindje
Shërbimet tona në një shikim - vijimi:

 

  • Në Telefon - Këshillim personal, si dhe shqyrtimi i plotë i bartjes së kufomës.
  • Mbushja dhe dërgimi i Autorizimit - online.(më shpejt)
  • Marrja certifikatën e vdekjes nga spitali, mjeku.
  • Aplikimi i certifikatës së vdekjes në zyrën e gjendjes civile.
  • Aplikimi i rastit të vdekjes tek autoriteti kompetent.
  • Organizimi i një imami 
  • Zbatimi i ceremonive fetare.
  • Transportimin e personave të vdekur në vendlindje.
  • Transporti i kufomës në varrezat e dëshiruar me automjete speciale.
omave nga Danimarka, bartje kufomave nga Belgjika, bartje kufomave nga austria, bartje kufomash ne kosove, bartje kufomash, bartje e xhenazeve nga evropa per ne vendlindje, bartje e xhenaze nga evropa per ne vendlindje, bartje e kufomave per ne shqiperi,
Transporti i Kufomave